Montage

Skandinaviska Områdesskydd har flera års erfarenhet av att planera, sälja och montera smidesstaket och andra områdesskydd.

Vi på Skandinaviska har varje dag ett flertal montörer i arbete, runtom i hela Sverige. Vi jobbar framför allt med med klassiskt flätverksstängsel, smidesstaket, trästaket, industristaket, bullerplank och bollplaner, men vi gör också en mängd specialarbeten där vi kombinerar olika områdesskydd enligt kundens önskemål.  På kontoret offererar vi, och våra montageledare planerar in varje arbete med stor noggrannhet för att säkerställa högkvalitativa montage.

Montera själv, eller låt oss göra det

Du kan köpa material för ditt smidesstaket och montera det själv, eller anlita oss för att utföra montaget. Oavsett hur du väljer att göra hjälper vi dig alltid att få ett så lyckat resultat som möjligt, genom att lotsa dig genom planeringen och beställandet av smidesprodukterna. Här kan du begära en gratis offert.

Välplanerat - för bättre resultat

Planeringen för ett smidesstaket är mycket viktig, och det finns många aspekter att ta hänsyn till: underlag, lutning och tomtmått till exempel. När du begär en offert från oss får du alltid en ordentlig ritning av oss där ingjutningsmått (avstånd mellan stolpar) tydligt framgår - oavsett om det är du eller vi som ska montera.