Skandinaviska Områdesskydd

Skandinaviska Områdesskydd erbjuder helhetslösningar, material och montage av alla typer av områdesskydd. I vårt sortiment finner du allt ifrån klassiskt flätverksstängsel och trästaket till smides-staket, grindar och grindautomatik.

 

Vi kan områdesskydd från alla håll, och har idag runt 50 montörer, montageledare och säljare i tjänst. Vår styrka ligger i vår breda erfarenhet och i vår höga servicenivå: som kund ska du alltid känna dig helt trygg med oss som leverantör.

www.stangselbutiken.se hittar du nästan hela vårt sortiment inom områdesskydd, tillsammans med priser och tydliga speci-fikationer för att underlätta så mycket som möjligt för dig som kund.

Läs mer om Skandinaviska Områdesskydd här.

 

Wisniowski

Vi har ett nära samarbete med Wisniowski. Wisniowski  har mer än 20 års erfarenhet av byggbranschen, och är en av europas ledande leverantörer av smidesprodukter.

Med egen toppmodern och CE-märkt produktionslinje håller de genomgående högsta kvalitet samtidigt som stora satsningar kan göras på utbildning och utveckling av nya produkter. Det garanterar dig som kund ett sortiment som alltid håller högsta kvalitet samtidigt som det är hållbart producerat.

Skandinaviska områdesskydd